+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Claris & Residence Abacta Recenze

Hodnocení hotelu

78%
Dobré

dle 241 recenzí

  • Personál

    84%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    77%
  • Pohodlí

    71%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 31.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 30.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • + čistota, cena

  • - rozladěný a zřejmě nefunkční set topbox k TV (nefunkční TV)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jyri Vilokkinen

rodina s malými dětmi, 20.10.2014

English

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Staff was friendly and kind Breakfast was ok Hotel location is very good (quite near centrum of Prague)

  • I and my wife are vegetarian and breakfast was only pepper and other morning there was cucumber! That was amazing :(. I say to receptionist " our room television is broken and they promise repaire or change it, but nothing happens. Our children would like watching TV, but it was not possible becouse Tv was out of order all our holiday. If your web-pages reading "including tv" why tv is broken? Also bed wasn't comfortable.

Personál
7
Služby
7
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Martin

jednotlivec, 19.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • poloha, dostupnost od hlavnej stanice

  • nefungujuce wifi, nefungujuce tv programy

Personál
6
Služby
5
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Barbara

skupina přátel, 12.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Dagmar Ratajová

jednotlivec, 31.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • V zásadě jsme byla velmi spokojena. Ubytovávám se v tomto hotelu vždy, když potřebuji v Praze být. Je v centru a velmi výhodnou cenu. V nejbližší době jej využijeme s přítelem opět pro jednu rychlou cestu.

  • Jediným nedostatkem, který zrovna při poslední cestě mi komplikoval situaci bylo to, že zřejmě v některých místech není možné se připojit k internetu. Bydlela jsme na pokoji 10 a potřebovala večer pracovat, což nebylo možné. A sedět dole u recepce mi nepřipadalo pro práci vhodné. Na TV lze naladit řadu zahraničních programů, ale slušně ani jeden český, prima a snad ještě 24 ( te´d nevím přesně) se mi podařilo, ale nedalo se na ně dívat a navíc vypadávaly. Ale TV není tak podstatné, lepší Wifi bych přivítala. Obvykle pracovat na takové cestě, i když je osobní, potřebuji.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Santiago

rodina se staršími dětmi, 25.8.2014

English

  • Celkové hodnocení
66 %
  • El hotel está bien situado. El personal de recepción funcionó correctamente, con amabilidad y profesionalidad.

  • El segundo día no hicieron bien las camas y la limpieza fue deficiente.

Personál
8
Služby
7
Čistota
4
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Tomáš

mladý pár, 4.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Snídaně formou bufetu nám velmi vyhovovala. Velmi milý personál. Všeobecně spokojenost.

  • Ne že bychom do hotelu jeli sledovat televizi, ale rádi u ní usínáme. Bohužel nám "nešel" ani jeden kanál. Uvnitř pokoje je slyšet, jak voda protéká potrubím, což není příjemné když se v noci snažíte spát.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Milan

jednotlivec, 1.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Cisty pokoj, cista koupelna, slusny nabytek, prijemny personal, non stop otevreno

  • Na snidani se mimoradne setri, pocinaje jidlem a konce prostredim, hrnky apod. Kava odporna. Hrube rucniky Parkovani ve dvore za 350 Kc, na coz jsem nebyl predem upozornen, s mimoradne uzkym vjezdem, kde i s beznym autem hrozi odreni a je to o centimetry

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Petra Klimková

mladý pár, 12.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jana Michalcová

skupina přátel, 1.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • klidné prostředí, přijatelná cena v centru

  • nic

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 15.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Lenka Doleželová

jednotlivec, 6.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Příjemný, usměvavý personál.

  • V pokoji byla jen lampička na čtení, chybělo hlavní světlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Beata

jednotlivec, 25.5.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bardzo polecam fajny Hotelik mila obsloga wszystko pieknie Dziekuje i Serdecznie Pozdrawiam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 25.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Byli jsme velice spokojeni, jen by bylo dobré lépe upozornit na možnost parkování, tj. šířku průjezdu!!!

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Lucie

skupina přátel, 24.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • špinavá koupelna, na koberci v pokoji vlasy a nepořádek,

Personál
7
Služby
7
Čistota
2
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Roman Hubacek

dospělý pár, 21.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Tiche prostredie,kupelna

  • zle pripojenie wifi

Personál
10
Služby
5
Čistota
6
Komfort
3
Cena/kvalita
8

Soňa

dospělý pár, 10.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Velmi hodnotím kladně fakt, že hotel je téměř v centru Prahy, ale protože je umístěn ve vnitrobloku, tak je tam neskutečný klid a ráno nás budil místo pouličního hluku pouze zpěv zatoulaného kosa.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 30.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7