+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Claris & Residence Abacta Recenze

Hodnocení hotelu

78%
Dobré

dle 241 recenzí

  • Personál

    84%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    77%
  • Pohodlí

    71%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

mladý pár, 1.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
5
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Pavol

jednotlivec, 28.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 28.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %
  • personál nechtěl uplatnit slevu na Sphere card, přestože jsou jejím poskytovatelem

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Sven Heine

skupina přátel, 26.4.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Preis-Leistung super

  • unfreundliches personal Frühstüch war sehr schwach

Personál
5
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Claris & Residence Abacta odpověděl na tuto recenzi.
Hallo, vielen Dank für Ihren Beitrag. Wir bedauern sehr, wenn du mit jemandem aus dem Personalproblem, und wir würden uns sehr freuen, wenn Sie uns mit wem und auf welcher Gelegenheit zu informieren, können wir einen solchen Fehler zu vermeiden. Mit freundlichen Grüßen, Lenka Cerna, Rezeption

Katarína Lackovičová

dospělý pár, 12.4.2015

Slovensky

  • Celkové hodnocení
88 %
  • čisto, super výber raňajok,tiché a kľudné ubytovanie,dobrá poloha hotela, personál fajn

  • mohol byť hrubší paplón...bolo tam chladno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr Šerůček

dospělý pár, 4.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Velmi tiché a klidné prostředí.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Małgorzata Mika

jednotlivec, 26.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Ladislav Vavřínek

dospělý pár, 12.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velká spokojenost v případě další potřeby tento hotel využiji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaromír Veselý

jednotlivec, 11.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Příjemný personál, ochotný vysvětlit a řešít nedostatky.

  • Psáno v nabídce na pokojích trezor, TREZOR NENÍ, CHYBĚLO MÝDLO V KOUPELNĚ, NEDOSTATEK ZÁSUVEK, jestli chcete světlo, nebudete nabíjet, mimochodem velmi špatné osvětlení, POKOJ ZAPÁCHAL, DOHLEDATELNOST PRO TURISTU VELMI ŠPATNÁ - NEOSVĚTLENO, NEFUNKČNÍ WIFI, chybý RESTAURACE a LOBY BAR NEDOPORUČUJI Jaromír Veselý, manažer

Personál
10
Služby
1
Čistota
7
Komfort
1
Cena/kvalita
2
Hotel Claris & Residence Abacta odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení, které jsme dostali až dnes, skoro půl roku po vašem odjezdu. Dobrou zprávou je, že se hodně věcí od té doby změnila. Nad hotelem nyní svítí světelná reklama s názvem hotelu. Signál WIFI jsme navýšili a funguje nyní po celém hotelu. Mýdlo je v každém pokoji a pokud by pokojská udělala chybu a nepřipravila ho, ráda vám ho dodá recepce. Na léto je navíc nyní zprovozněna zahrádka s posezením ve dvoře, kde si můžete dát dobrou kávu. Bohužel v hotelových pokojích nemáme a nikdy jsem neměli trezor. Kontrolovala jsem stránky CK Hotel.cz, kde jste si pobyt u nás kupoval a informaci o trezoru jsem nenašla. Možná tam ale v zimě byla. Pokud trezor není klíčový pro váš příští pobyt v Praze, přijeďte se na změny podívat. Rádi vás opět přivítáme. S pozdravem Iva Svobodová

Michal Výskala

jednotlivec, 4.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc super spokojenost vše šlape jak má :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Claris & Residence Abacta odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, děkujeme. Jsem rádi, že se vám u nás líbilo. Budeme rádi, když nás příště zase navštívíte. Iva Svobodová

Anonym

rodina se staršími dětmi, 31.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Děkujeme za ubytování ve velmi příjemném hotelu v centru Prahy. Cena v poměru s kvalitou služeb i ubytování je velmi příznivá. Personál velmi milý a ochotný. Uvítali jsme vlastní sociální zařízení na pokoji a dokonalou čistotu, dostatek ručníků a osušek. Také jsme využili parkování ve dvoře. Ranní snídaně na úrovni, bohatá, každý si vybral dle svého z bohatého švédského stolu. Příště budeme určitě volit ubytování opět v hotelu Claris.

  • Příliš úzký vjezd do dvora pro širší vozy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Claris & Residence Abacta odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že se vám u nás líbilo a budeme velice potěšeni, pokud náš hotel opět navštívíte, nebo ho doporučíte svým přátelům. Iva Svobodová

Marie

dospělý pár, 30.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Klidná lokalita, žádný hluk z ulice, blízkost metra, hotel se nachází ve středu Prahy, takže i na chůzi pěšky velice přizpůsobená poloha. Byli jsme naprosto spokojeni, určitě se vrátíme a pobyt zde doporučíme i přátelům.

  • nemám

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 9.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Personál byl příjemný, reagoval na požadavky okamžitě.

  • Na pokoji nešla sprcha, při vyjíždění vrata poškodily auto a vedoucí to neřešila z důvodu, že se jim to nikdy nestalo a nejsou pojištění. Vrata nemají při otevření úchytný systém a při větru se zavírají, při projíždění bouchly do boku auta a poškodily lak na autě.

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Helena

rodina se staršími dětmi, 14.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Zdeněk Šleis

jednotlivec, 14.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Iva Staňková

skupina přátel, 7.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Cena odpovídala ubytování. Personál byl ochotný.Měli jsme na celý víkend naplánovaný program jako vánoční trhy, muzikál, procházky Prahou. Tudíž,nebyl potřebný velký komfort na ubytování. Hotel Claris je čistý,personál milý a vstřícný,bylo možno i zaparkovat na celý víkend automobil.Byli jsme spokojení. Doporučuji

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Michal

jednotlivec, 3.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • o.k.

  • v koupelně jen mýdélko.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 13.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
42 %
  • Príjemný a ochotný pán na recepcii. Povlečenie postele a ručníky bolo primerane čisté. Tichá a príjemná lokalita.

  • Izba, ktorú som dostala, bola studená a zafajčená. Pán na recepcii mi ju ale okamžite na požiadanie vymenil. V novej izbe zasa nebol ovládač na televízor, a ten ,ktorý pán recepčný napokon našiel na recepcii, tak nefungoval a tak so nemala vôbec české TV programy. Prikrývka lôžka bola príliš tenká a studená a ani v izbe sa nekúrilo, hoci bol november, aj keď bolo pomerne dobré počasie. Postel bola príliš preležaná a nepohodlná, telefon na izbe bol odpojený a teda nefunkčný a hodený v jednej zo striniek.Personál v kuchynke bol milý ale nevhodne oblečený.

Personál
7
Služby
5
Čistota
2
Komfort
3
Cena/kvalita
4

Jan

mladý pár, 13.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Největším plusem hotelu je jeho poloha, prakticky přes cestu je supermarket Albert, cca 300m na jednu stranu je zastávka metra Náměstí Míru, na druhou stranu Jiřího z Poděbrad. V hotelu bylo čisto, snídaně v pohodě, hotel působí obyčejně ale účelně. Poměr cena/kvalita 10/10. Můžeme jen doporučit.

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Iveta

dospělý pár, 1.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6